Christams Vuurtoren - Door Mini Beads

Patroon: Downloaden

3 reacties

December 29, 2021
Carol

Ik hou van de kerstvuurtoren, heb je een patroon, bedankt

29 november 2021
Kari DeBoer

Oh mijn god, ik ben helemaal weg van dit idee, het is zo schattig!!! Ik heb ideeën gezocht voor mijn minikralen, dus heb je hier een patroon voor? Je zou moeten overwegen om een ​​boek samen te stellen van al je projecten met instructies en patronen, zoiets kan ik wel gebruiken 😅

29 november 2021
Kari DeBoer

Oh mijn god, ik ben helemaal weg van dit idee, het is zo schattig!!! Ik heb ideeën gezocht voor mijn minikralen, dus heb je hier een patroon voor? Je zou moeten overwegen om een ​​boek samen te stellen van al je projecten met instructies en patronen, zoiets kan ik wel gebruiken 😅

laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

    1 van ...