Hoe Artkal-kralen te gebruiken?
Hoe Artkal-kralen te gebruiken?
-------------------------------------------------- ----------------------

 

 

Stap 1: Bereid de Artkal-kralen en gereedschappen als volgt voor.

             pegboard, Tweezer, Strijkpapier / strijkfolie, Ijzer, Patroon

Stap 2: Plaats artkal-kralen op het pegboard door het patroon te volgen.

Stap 3: Zet ijzer op medium (160°C-180°C). Dek af met strijkpapier en strijk door een volwassene. Houd 2-3 seconden op zijn plaats om het smeltproces te starten. Voltooi het strijken wanneer de kralen samengesmolten zijn.

Stap 4: Keer de creatie om zodra deze is afgekoeld. Verwijder het pegboard en herhaal hetzelfde proces. Zet kunstwerken onder druk om af te koelen.

-------------------------------------------------- ----------------------

Misschien gebruik je de afplaktape. Ze kunnen uw projecten en ophangborden beschermen.

7 reacties

Jan 14, 2021
Susanne Gouden

Ik ben een kralenwever en had eerder zowel Perler als Hama gebruikt tot ik onlangs Artkal Beada ontdekte ... ze hebben de meeste kleuren die ik ooit heb gezien ... Ik kocht de dozen van alle kleuren !! Ik ben een heel blije kralenkunstenaar!

07 november 2020
K-Ray

Ik heb tot voor kort altijd gewerkt met midi-kralen van het merk Perler, toen ik een hele set van je Artkal Mini -C-serie kreeg. Niet alleen is er elke kleur die je ooit nodig zou kunnen hebben, maar de kwaliteit van het product en de klantenservice is ongeëvenaard. Ik zal voor altijd een Artkal-klant zijn en de mini-kralen blijven gebruiken. Ik heb echt geweldige stukken kunnen maken met deze kralen en ik zal NOOIT meer teruggaan naar Perler!

Oktober 31, 2020
Judy Rohr

Hoe kun je het patroon voor de pompoen 3D cool krijgen

Juli 16, 2020
LetsIronBeads😁

kwam naar je magazijn IMA BIG FAN

Juli 16, 2020
LetsIronBeads😁

Beste Dorris van artkal beads IK BEN EEN GROTE FAN VAN IJZER BEADS maar ik gebruik perler maar...perler heeft veel minder opties ik heb geen artkal bead Maar ik wilde ze al een tijdje ze zien er ZO COOL uit ook al heb ik ze niet IK HELEMAAL AANBEVELEN THEM ben ook een grote fan van de youtber die naar je magazijn kwam QD-ambachten trouwens, ik ben 9 jaar oud

laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

    1 van ...