[Artist Story- 03] Julie Heinemann- Eens zwart, werd kleurrijk

[Artist Story- 03] Julie Heinemann- Eens zwart, werd kleurrijk

Een kunstwerk waarderen
niet alleen voor de kunst zelf 
maar 
het verhaal van
de artiest
------------------------------------------
Kralen je droom en leef een creatief leven!

Julie Heinemann, Denemarken.

 

Mijn verhaal om mee te beginnen is niet zo kleurrijk...


Ik was een gekneusd kind, leed onder de schaamte en duistere geheimen van seksueel misbruik toen ik nog maar 6 jaar oud was... Ik heb het toen nooit aan iemand verteld... mezelf bedekken en verbergen voor de wereld. De meeste van mijn jeugdherinneringen zijn verdwenen, mijn geest deprimeert het allemaal, om me een beetje te beschermen.
Ik ben opgegroeid, meer en meer alleen. Thuis sloeg mijn vader me, op school pestten de andere kinderen me...
Ik vond pas echt rust in mijn hoofd, creatieve dingen doen.

 

Terugkijkend zou ik echt willen dat ik kralen veel eerder had ontdekt... Als volwassene vind ik het nog steeds moeilijk om me te concentreren en slechte gedachten weg te houden, maar gaan zitten met mijn kralen helpt altijd.
De jaren gingen voorbij en ik kwam nergens. Ik had een paar slechte relaties, een met een gokker en een met een dronkaard, die me in een nog dieper gat van depressie achterlieten. Binnen een jaar trouwen en scheiden.

Ik kreeg echter 3 geweldige kinderen, en een reden om door te gaan, zelfs toen mijn derde zwangerschap me zo moe maakte dat ik niet op mijn voeten kon staan ​​en flauwviel... Nog een andere hindernis voor mijn onrustige geest was erachter te komen nadat de geboorte, dat ik kanker had...

 

Dit is waar ik me wendde tot het maken van kralen. Ziek zijn, geopereerd worden, radioactieve behandelingen ondergaan en me zwak voelen als moeder, met alle bagage van mijn eigen jeugd, die me tot het uiterste dreef, kon ik die rust in creativiteit weer vinden.

 

 Gemaakt met julie

Ik begon met minikralen, maar raakte al snel gefrustreerd, omdat het merk dat ik gebruikte, echt van slechte kwaliteit was voor hun mini's... In mijn begin als kralenkunstenaar moest ik vaak grote stukken weggooien, omdat ze niet konden worden gestreken , vanwege maatverschil in de kralen.
Voor mij zat er niets anders op dan de wereld af te speuren naar andere merken. In Denemarken gebruiken de meeste mensen alleen het Deense merk en weten ze niet eens van anderen.

 

Ik hoorde eind 2016 over Artkal en besloot ze te proberen, ongeacht de kosten. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Al die kleuren en zoveel betere kwaliteit. Ik ben nooit teruggekeerd.
Al mijn werk doe ik in de Mini A-serie, en ik heb geweldige reacties gehad op mijn buigzame en sterke stukken, die opgerold kan worden, zonder te breken.

In de loop van dit jaar ben ik beter geworden. Kralen maken is als therapie geweest en ik heb zelfs kanker 'kralen'.


Maak door Artkal A-2.6mm zachte kralen


Nog maar kort geleden kwam ik in contact met het Artkal-team, om retailer te worden, en om Artkal naar Denemarken te brengen, om mijn liefde voor dit geweldige merk te delen.
Als Artkal er niet was geweest, zou ik zijn gestopt met het maken van kralen en misschien zijn opgeslokt in dat zwarte gat van ziek zijn in lichaam en geest.

Maak door Artkal A-2.6mm zachte kralen

 

Ik hoop echt dat mijn tijd in de Artkal-familie lang zal zijn, en omdat ik oprecht van dit merk houd, doe ik mijn zaken met hart en ziel.


Eens zwart, kleurrijk geworden.

 

-------------------------------------------------- --------------------------------

Meer weten over Julie Heinemann?

                           

                  IG: @perleskuret.dk           FB: @perleskuret              Op te slaan: Perleskuret.dk

-------------------------------------------------- --------------------------------

Ontmoet na elke storm pas regenboog!
Hoop van harte dat Julie's leven net zo zal zijn kleurrijk
en helder zoals haar werk laat zien.
   
Elke opmerking of aanmoediging die u zou willen
zeg tegen Julieis welkom om een ​​reactie achter te laten.
    
Bedankt voor het lezen! :)

2 reacties

20-2022-XNUMX
Susanne Gouden

Je verhaal is er een van ongelooflijke kracht en overleven ... en je kunstwerken zijn geweldig ... zou je me kunnen vertellen of je een app gebruikt om je ongelooflijke portretten te maken ?? Heel erg bedankt...Suzanne

Juli 31, 2018
Carina

Hoi Julie.
Ik wilde je even zeggen dat je geweldig bent en een inspiratie voor mij. Je kent me, mijn vriend werkt in je woonplaats en helpt me deze geweldige kralen thuis te krijgen van je kralenhack.. Ik zal jou en je bedrijf voor altijd blijven steunen.
Geef nooit op ❤️

laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

    1 van ...