[Artist Story- 06] Natacha-kralen als therapie. Kom tot rust en rust!

[Artist Story- 06] Natacha-kralen als therapie. Kom tot rust en rust!

Ik ben een gelukkige 37-jarige moeder van twee lieve kinderen uit Frankrijk. Ik ben altijd creatief geweest. Ik herinner me dat ik op school een zoutvaatje vouwde toen ik 6 was, en toen een origamiboek op de plank van mijn vader vond, waar ik meteen verslaafd aan raakte! Ik ben op bijna elk vaartuig met behulp van papier, lijm, stof, cardstock, draad en garen, kralen en zo...

Hoe ik strijkkralen ontdekte

Twee jaar geleden heb ik voor het eerst strijkkralen gebruikt. Het begon allemaal met een emmer met midi-kralen in 12 kleuren en een zak met glow-in-the-dark kralen.

Ik maakte eerst geometrische figuren en monteerde ze in een mobiel voor mijn babymeisje. Terwijl ik dit deed, dacht ik aan een van de beste foto's van haar en stelde me meteen voor om die te kralen.

Dat leidde me naar minikralen. Nadat ik een paar kleurentassen van een goedkoop merk had gekocht, maakte ik deze foto, maar ik was zo teleurgesteld door de slechte kwaliteit van een kleurenportret: huidtinten waren niet egaal en te weinig om een ​​interessant resultaat te krijgen.

Ik ging toen op zoek naar een rijke grijstint en vond Artkal.

Op weg naar pixelart

Het werken met kralen van goede kwaliteit was een absoluut genot, en deze grijstinten met 13 tinten maakten een zeer gedetailleerde en realistische weergave mogelijk. Na mijn dochter maakte ik een portret van mijn zoon, en vanaf dat moment raakte ik verslaafd aan kralen maken.

Nog een paar portretten brachten me op het punt dat ik me voorstelde alle donkerste kralen tijdens het werken over te slaan en het resultaat op zwart papier te plakken, en daarom het zwevende portret uitvond.

Dit deed me ook beseffen dat ik erg van pixelkunst hield, en ik begin nu te experimenteren met verschillende materialen, zoals behangvierkanten zoals je hieronder kunt zien.

Kralen als therapie

Een belangrijk punt in mijn kralenverslaving is dat je tijdens het samenstellen van de foto die ontspannende sensatie krijgt die je ook krijgt door meditatie en zelfhypnose. Terwijl het lichaam op een automatische manier beweegt, ontsnapt de geest aan de realiteit en betreedt een wereld van kalmte, gemoedsrust en rauwe creativiteit.

Ik gebruik kralen als een ambacht, als een kunstvorm en als een genezingsproces. Innerlijke spanningen nemen af ​​en het oplossen van problemen wordt veel gemakkelijker. Uren gaan voorbij terwijl ik kraal na kraal zet. Het onderbewustzijn gaat aan de slag en het resultaat is een prachtige creatie!

Kralen om te communiceren en vragen te stellen

Ik voelde onlangs de drang om foto's te tonen die verband houden met deze onderwerpen die de mensheid als een bewust en sterfelijk ras achtervolgen. Dood, liefde, oorlog, ik wil verwonderen en verwonderen. Ik denk dat kralen even filosofisch als therapeutisch kunnen zijn. Het draait allemaal om creëren, zelfgenezing en het bereiken van volledig bewustzijn!

 

Om mijn werken te delen, heb ik een Instagram-account gemaakt: https://www.instagram.com/bazartdenat/

Je kunt me ook vinden op Facebook: https://www.facebook.com/bazartdenat/

Voor Franstalige mensen, bezoek gerust mijn blog: https://bazartdenat.com


Ik hoop dat beading vreugde, vrede en pijnverlichting zal blijven brengen aan veel mensen over de hele wereld!

 

 

1 reactie

19-2019-XNUMX
Markeer

Geweldig werk!

Ik zou er graag een van The Devils Advocate maken. Zou je zo vriendelijk willen zijn om het patroon te delen? De kleuren lopen in elkaar over op mijn scherm en het is moeilijk om erachter te komen! Dank je!

laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

    1 van ...