[Artist Story- 01] David Nilsson- Ik ben met succes gestopt met drinken door hobby te kralen

[Artist Story- 01] David Nilsson- Ik ben met succes gestopt met drinken door hobby te kralen

 

Een kunstwerk waarderen
niet alleen voor de kunst zelf 
maar 
het verhaal van
de artiest
------------------------------------------
Kralen je droom en leef een creatief leven!

David Nilsson

Mijn naam is David Nilsson en 2017 markeert 10 jaar voor mij als maker van kralenkunst.

Toen ik opgroeide, hield ik altijd van videogames en speelde ik alles wat ik te pakken kon krijgen. Wanneer Later ben ik gaan werken in een speelgoedwinkel waar ik werd geïnspireerd om iets creatiefs te gaan doen. Wetende dat tekenen en schilderen niet echt mijn ding waren, besloot ik deze strijkkralen die we op het werk hadden te proberen. 

Ik begon met het maken van sprites van de Super Mario-videogames waar ik als kind dol op was en dat was ik ook meteen verslaafd! Ik maakte allerlei dingen van mijn favoriete spellen en het evolueerde al snel en ik begon portretten te maken van mijn familie, vrienden en beroemdheden.

 

Davy in 2008

Op dit moment in mijn leven was ik een zware drinker en dat was ik al jaren. Ik heb het drinken nooit gezien als een groot probleem, maar in werkelijkheid zat mijn leven lange tijd in een neerwaartse spiraal en was het zo geëscaleerd dat ik in 2008 na een avondje uit een dieptepunt bereikte.

Ik werd op een ochtend in januari wakker met het ergste gevoel dat ik ooit in mijn leven heb gevoeld. Na contact opgenomen te hebben tegen mijn moeder zei ze tegen me: "Weet je, je bent nog jong. Je kunt nog steeds veranderen." Op dat moment wist ik wat me te doen stond. Ik moest stoppen met drinken.

 

Davy in 2015

De steun die ik kreeg van iedereen van familie, vrienden en collega's was geweldig! Maar het enige dat dit al die jaren allemaal mogelijk maakte, waren de kralen. De kralen houden zowel mijn geest als mijn handen bezig met creatief bezig zijn. Ik ging nooit naar AA, de kralen hielden mijn hoofd rechtop.David's Bead Art Gallery

Sinds 2016 werk ik uitsluitend met Artkal-kralen

Na lange tijd andere merken kralen te hebben gebruikt, keek ik op de markt en begon Artkal-kralen te gebruiken, en nu heeft Artkal-kralen de lat zo hoog gelegd dat andere merken gewoon niet meer aan mijn normen kunnen voldoen. 
met zoveel kleuren en geweldige kwaliteit, er is echt geen enkele reden om iets anders te gebruiken dan Artkal-kralen.

Davids nieuwe kunstwerken in 2017

-------------------------------------------------- --------------------------------

Meer weten over David Nilsson? 

David INdavid-website
@davidnilssonart      davidnilssonart.com

-------------------------------------------------- --------------------------------

Wil je jouw verhaal delen Met
miljoenen fans van pixelparels 
van over de hele wereld?

Contact, aub.
Dank je.

1 reactie

Jan 17, 2020
aanstonds

Hallo, die links aan het einde werken niet, en erger nog, davidnilssonart.com leidt naar een oplichterssite! Los dit op, maar geweldig artikel :)

laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

    1 van ...